ASSALAMUALAIKUM, AHLAN WASAHLAN SELAMAT DATANG ke blog syananapurple.blogspot..jgn tngok2 je.semoga blog ini dapat memberi manfaat kepada semua..sehehe XD

Jumaat, 5 Julai 2013

COUNTDOWN

COUNTDOWN : lagi 123 hari lagi nak STPM oii..adoii,cpatnya masa berlalu..
ni terdapat 1 resepi kejayaan yg boleh korang ikut... SELAMAT MAJU JAYA


GAMBATTLE NEE :D

Khamis, 2 Mei 2013

ceritaku...


as'salam,hey uollls,sedar x sdar da msuk bulan 5 kannn,haishh cptnya msa berlalu,..,sapa2 yg dpt matrikulasi tu tahniah2,yg x dpat tu,xpa,truskan prjuangan anda, nti nk kena dftar msuk form6 pulakk ..hehe ,haaa!bila? haa,8/5 ni laa,haha..msti rmai yg msuk f6 kan smentara mnunggu kputusan upu .....sapa2 yg mmpu tu msti dftar ipts kan..huhu
soo,ana nk shre skit prkra yg prlu dilakukan dlm proses nk dftar form 6 ni.. 
jeng jeng jeng 
Tarikh dan masa lapor diri 08 Mei 2013 / 9.00 pagi

Dokumen diperlukan (Asal dan salinan yang disahkan)
i. Surat tawaran ini.
ii. Keputusan SPM 2012
iii. Kad Pengenalan
iv. Sijil Kelahiran
v. Sijil Berhenti Sekolah  
Pakaian : Pakaian seragam sekolah dan kemas

      gambattle neee(BERUSAHA YA) :D

Sabtu, 23 Mac 2013

HARAP KORANG YANG DAPAT PLKN ENJOY YA,TAK MAU STRESS :)
permohonan ke maktab hay korang smua..as'salamualaikum....lma dh cik jiha x updte blog ni....sibuk la katakan..bru lpas SPM ,result pon,alhmdulillah,boleh la..haha, minat nk jdi ckgu tak? Guys yg brminat nak mintak maktab boleh mohon di sini ~ :D http://apps.moe.gov.my/smg/02/020002/kplspm2013/index.cfm
Perhatian kepada pemohon >> Sila baca Maklumat Program dengan teliti sebelum anda membuat permohonan Sebarang kesilapan semasa mengisi borang boleh menjejaskan permohonan anda Anda disarankan menggunakan pelayar web "Mozila Firefox" bagi melancarkan urusan permohonan.| Muat Turun Mozilla Firefox >>| Sila semak semula permohonan anda dan pastikan telah membuat pengesahan sebelum 31 Mac 2013 (11.59 malam). Selamat Maju Jaya.